• Aparatură de laborator
  • Aparatură de laborator

Eşti aici

APARAT PENTRU DETERMINAREA ACTIVITATII α –Amilazei FALLING NUMBER 1000 PerkinElmer

Descriere

Activitatea alfa-amilazică are o mare influenta asupra calitatii produselor coapte, a pastelor făinoase şi tăiţeilor.

Metoda indicelului de cadere (Falling Number) este o metoda rapida si usoara pentru determinarea activitatii alfa-amilazice ajutind la stabilirea gradului de incoltire a cerealelor si avind numeroase aplicatii.

 

Caracteristici generale:

 

  • model automat conceput pentru analiza rapida a doua probe simultan;
  • tipul de produs analizat: faina din grau, durum, secara,  orz si alte cereale macinate;
  • sistemul include functii de inregistrare a probei prin alocarea unui ID, calculul  cantitatii de proba cu corectie de umiditate,  media valorilor, corectie rezultate cu umiditatea;
  • operare simpla, intuitiva  cu ajutorul unui touch screen  5.7”;
  • echipat cu porturi USB si Ethernet pentru printer sau cititor de cod de bare;
  • rezultatele  se pot transfera pe un stick USB colectate intr-un sistem LIMS
  • conform standardelor internationale: ICC/No. 107/1 (1968), AACC/No. 56-81B (1972), ISO/No. ISO/DIS 3093 (1974), ASBC Barley 12-A;
  • amestecare optimizata a cerealelor si fainurilor pentru obtinerea unui soi avand caracteristici specifice;
  • operare simpla, echipament robust;
  • nu sunt necesare calibrari ale instrumentului, parametrul masurat fiind timpul ( sec.);
  • nu sunt necesare consumabile sau reactivi de lucru.

 

Caracteristici tehnice:

 

Alimentare

230V/50Hz

Putere consumata

incalzire 1050VA; in functionare 500VA

Dimensiuni (H x D x W)

515 x 390 x 290 mm

Consum apa de racire

25l/h

Interfete

4 x USB; 1 x Ethernet ( RJ45)

Afisaj

5.7” touch screen color

Greutate

19 kg

 

 

 

Producator: