• Aparatură de laborator
  • Aparatură de laborator

Eşti aici

Echipamente pentru analiza elementala

 Cu noua serie acquray firma Elementar deschide un mod total nou si usor de analiza a carbonului organic total. Tehnologia se bazeaza pe procesul de oxidare a probei in prezenta unor radiatii in spectrul UV. Aceasta tehnologie asigura digestia completa a tuturor compusilor organici. Conceptul modular al analizorului acquray permite atasarea de module suplimentare optionale pentru determinarea carbonului organic din probe lichide si solide, azotului total si fosforului total din probe lichide. Pornind de la analizorul de baza TOC modulele suplimentare pot fi atasate in orice moment.

Citește mai mult
 

Ferro.lyte este un analizor mobil destinat determinarii cantitative a elementelor C, N, P, S, B, Li, Be, Ca, Si, Mg, Al din metale sau diverse aliaje formate din Fe, Al, Ti, Cu, Ni.

Utilizeaza ca pricipiu de analiza spectrometria de emisie optica cu excitare atomica provocata de scanteie. Ferro.lyte convinge cu designul său revoluționar  care este proiectat pentru o utilizare maximă. Suportul integrat pentru butelia de argon și suportul pentru sonda de mână fac analizorul ușor de transportat și sigur în funcționare - chiar și fără cărucior. Datorită greutății reduse de <16 kg și a designului compact, Ferro.lyte oferă condiții optime pentru analiza ad-hoc sau identificarea materialului în locații dificil de accesat.

Citește mai mult
 

 Compania Elementar a dezvoltat un analizor de carbon si sulf ce combina foarte bine informatii extrem de precise despre cele doua elemente in raport cu usurinta de utilizare si procesele complet automatizate ale analizorului. Experimentati noul nivel de determinare a carbonului si a sulfului din metale si materiale anorganice. Noul inductar CS cube este rezultatul unor idei inovatoare si avansate, astfel ca analiza CS devine mult mai usor de utilizat si mai precisa.

Citește mai mult
 

 Pentru prima data in istoria analizei elementale a materialelor anorganice este posibila determinarea a 5 elemente pe acelasi analizor. Aparat nou dezvoltat si unic la nivel mondial inductar EL cube stabileste noi standarde de flexibilitate si precizie a analizei elementale. Este echipat cu un cuptor cu inductie de inalta frecventa cu o durata de viata foarte mare, ce face posibila atingerea unei temperaturi de lucru pana la 3000 °C necesara pentru topirea materialelor analizate si otinerea gazelor elementelor de interes. Datorita unei camere video, eliberarea gazului format poate fi observata in timp real de catre operator.

Citește mai mult
 

     IRMS IsoPrime reprezintă cel mai avansat spectrometru de masă pentru determinarea raporturilor izotopilor C, S, O, N, H. IsoPrime a fost dezvoltat pentru a satisface nevoile oamenilor de ştiinţă si tehnologi, care cer cele mai avansate, eficiente şi practice solutii pentru aplicaţii IRMS. IsoPrime este IRMS-ul de alegere pentru experţi în domeniul ştiinţelor geologice, studii de mediu, ştiinţe medicale şi autentificare alimente.

Citește mai mult
 

    Analizorul rapid MAX N exceed ofera cea mai rapida determinare a azotului si proteinei din diferite tipuri de proba: max 5 minute (functie de natura probei). Proiectat pentru funcționarea nesupravegheată 24/7, instrumentul se adresează oricărui laborator cu capacitate mare de producție care se confruntă cu o gamă largă de diferite tipuri de probe. In combinatie cu un autosampler cu 90 de pozitii este posibil sa se analizeze pana la 300 de probe zilnic, iar tehnologia proprietară EAS REGAINER® ii permite analizorului sa efectueze pana la 1000 de probe fara a schimba agentul reducator. Designul creuzetului vertical asigură o ardere optimă a oricărui tip de probe lichide, cum ar fi laptele, berea, băuturile răcoritoare, sosul de soia etc.

Citește mai mult
 

 Compania Elementar este pioniera in analiza azotului si a proteinelor prin metoda de combustie Dumas lansand primul analizor inca din 1964. Metoda de determinare de N/proteine prin combustia Dumas este preferata metodei clasice analiza umeda Kjeldahl pentru ca:
- timpul de analiza este redus de la 1.5 ore la 4 minute
- ofera manipulare in siguranta, fara utilizare de substante chimice periculoase (acid sulfuric) ori alte reziduuri periculoase.
- 100% recuperare N indiferent de matricea probei
- operare automata pentru numar mare de probe

Citește mai mult
 

 rapid OXY cube este un analizor nou dezvoltat destinat masurarii concentratiei oxigenului cu un grad mare de precizie din diferite probe solide si lichide. Analiza oxigenului se bazeaza pe decompunerea pirolitica a probei la temperaturi de pana la 1450 °C, astfel ca analizorul rapid OXY cube dispune de o tehnologie de lucru ridicata pentru mentinerea si monitorizarea acestui proces fara influente din partea matricei probei.

Citește mai mult
 

Acest aparat este destinat determinarii metalelor solubile in acid din diverse probe: sol, sediment si namoluri cu apa regala cf. DIN 38414.

Avantaje:

  • asigura transparenta si trasabilitatea procesului de digestie;
  • posibilitate de definire si stocare de metode;
  • mai multe nivele de utilizator;
  • interfata USB ptr. export date;
  • functie preincalzire;
  • ridicare automata a suportului cu probe;
  • control automat al unitatii optionale de purificare a gazelor (Turbosog) si a valvei ptr. apa.

 

Descriere tehnica:

Citește mai mult
 

Acest aparat a fost construit special pentru determinarea cianurilor in probele de sol si apa.

Anumite modele pot avea agitator magnetic incorporat, fapt ce permite incalzirea si agitarea simultana a probelor.

Datorita sistemului de incalzire cu IR probele sint incalzite rapid si uniform.

 

Descriere generala:

  • permite stocarea a 9 programe, fiecare cu 9 trepte de incalzire;
  • afiseaza in permanenta starea aparatului si permite modificarea parametrilor (putere, timp) in orice moment.

Descriere tehnica:

Citește mai mult
 

Pagini