Analiza rapida a laptelui brut si a produselor lactate este deosebit de importanta pentru cresterea valorii si asigurarea calitatii produsului finit (lapte, smantana, inghetata, amestecuri iaurt, concentrate etc.).
LactoScope™ este proiectat sa raspunda nevoilor procesatorilor de lapte pentru o analiza rapida si precisa a componentelor laptelui brut si a altor produse.
Inovatiile aduse aparatului permit chiar si analiza produselor dificile precum smantina de pana la 55 % grasime si alte produse vascoase.
Aparatul este echipat cu un spectrometru FT-IR modern, prevazut cu un sistem optic de ultima generatie si un soft simplu de utilizat, dar suficient de puternic. Acest lucru permite LactoScope™ sa analizeze lapte brut, standardizat, procesat, zer, smantina si alte produse din lapte.
LactoScope™ foloseste tehnologia MIR (mid-infrared) pentru determinari rapide (30 sec./proba FT-A, 45 sec./proba FT-B) cu o acuratete de sub 1%.
LactoScope™ are un cost redus de intretinere si asigura suport tehnic pentru toti utilizatorii.
Caracteristici:
Produse |
FT-A |
FT-B |
Lapte materie prima |
● |
● |
Lapte degresat |
● |
● |
Zer |
● |
● |
Lapte UHT |
● |
● |
Smantana (< 40 % grasime) |
● |
● |
Smantana (< 55 % grasime) |
● |
|
Iaurt cu cultura starter abia adaugata |
● |
|
Inghetata (fara adaosuri) |
● |
|
Zer concentrat (max. 38 % solide) |
● |
|
Lapte degresat concentrat (max. 38 % solide) |
● |
|
Alte aplicatii definite de utilizator |
● |
|
Caracteristici tehnice:
Parametri |
Grasime, proteina, lactoza, solide totale, SNF, apa adaugata, proteina adevarata, cazeina, NPN, acizi grasi liberi, acid citric, densitate si pH |
Repetabilitate |
CV ≤ 0,25 % |
Acuratete |
CV ≤ 1 % |
Volum proba |
10 ml |
Temperatura proba |
4 °C – 42 °C |
Alimentare electrica |
220-240 V, 50 Hz |
Conform cu urmatoarele standarde |
EMC Directive 2014/30/EU; Low Voltage Directive:2014/35/EU; IDF 141/ISO 9622; AOAC 972.16 |
Copyright © 2024 - nitech.ro