• Aparatură de laborator
  • Aparatură de laborator

Eşti aici

PerkinElmer

Analiza rapida a laptelui brut si a produselor lactate este deosebit de importanta pentru cresterea valorii si asigurarea calitatii produsului finit (lapte, smantana, inghetata, amestecuri iaurt, concentrate etc.).

LactoScope™ este proiectat sa raspunda nevoilor procesatorilor de lapte pentru o analiza rapida si precisa a componentelor laptelui brut si a altor produse.

Inovatiile aduse aparatului permit chiar si analiza produselor dificile precum smantina de pana la 55 % grasime si alte produse vascoase.

Citește mai mult
 

Caracteristici:

  • moara cu discuri destinata pregatirii probelor pentru etuva si analize NIR pentru cereale, granule si alte materii prime;
  • moara LM 3600 are o capacitate mare de macinare, reducandu-se astfel erorile de prelevare pentru probele neomogene;
  • proba este taiata rapid  intre discurile de otel si colectata intr-un recipient de plastic;
  • constructia discurilor si macinarea rapida minimizeaza dezvoltarea caldurii, adica pierderea in umiditate;
  • cantitatea de proba este intre 10 - 250 g pentru aplicatii generale si 10 - 15 g pentru determinarea umiditatii cerealelor.

Beneficii:

Citește mai mult
 

Caracteristici:

  • moara cu discuri destinata macinarii produselor precum: cereale, mazare, porumb, soia etc.;
  • proba este taiata rapid  intre discurile de otel si colectata intr-un recipient de plastic;
  • constructia discurilor si macinarea rapida minimizeaza dezvoltarea caldurii, eliminand practic pierderea in umiditate;
  • cantitatea de proba este intre 5-50 g pentru aplicatii generale si 10-15 g pentru determinarea umiditatii cerealelor.

Beneficii:

Citește mai mult
 

Caracteristici:

  • moara cu ciocanele proiectata pentru macinarea probelor de cereale, granule, faina, nutreturi, furaje etc.;
  • proba macinata poarte fi utilizata pentru analize de tipul NIR, Falling Number, Glutomatic, determinare azot prin combustie, etc.;
  • proba se colecteaza intr-un saculet de nylon situat sub camera de macinare;
  • controlul ajustabil al alimentarii cu vacuum regleaza viteza de alimentare a probei in camera de macinare;
  • un ciocan din otel se roteste cu viteza mare fortand trecerea probei printr-o sita de otel inox. Aparatul este livrat cu o sita standard de 0.8 mm. Optional, se poate dota si cu site de 0.5 – 2 mm.

Beneficii:

Citește mai mult
 

Activitatea alfa-amilazică are o mare influenta asupra calitatii produselor coapte, a pastelor făinoase şi tăiţeilor.

Metoda indicelului de cadere (Falling Number) este o metoda rapida si usoara pentru determinarea activitatii alfa-amilazice care ajuta la stabilirea gradului de incoltire a cerealelor si avand numeroase aplicatii.

 

Caracteristici generale:

 

Citește mai mult
 

Activitatea alfa-amilazică are o mare influenta asupra calitatii produselor coapte, a pastelor făinoase şi tăiţeilor.

Metoda indicelului de cadere (Falling Number) este o metoda rapida si usoara pentru determinarea activitatii alfa-amilazice, ajutand la stabilirea gradului de incoltire a cerealelor si avand numeroase aplicatii.

 

Caracteristici generale:

 

Citește mai mult
 

Activitatea alfa-amilazică are o mare influenta asupra calitatii produselor coapte, a pastelor făinoase şi tăiţeilor.

Metoda indicelului de cadere (Falling Number) este o metoda rapida si usoara pentru determinarea activitatii alfa-amilazice ajutind la stabilirea gradului de incoltire a cerealelor si avind numeroase aplicatii.

 

Caracteristici generale:

 

Citește mai mult
 

Modelul Inframatic 9500 este cel mai nou analizor NIR ce ofera cea mai buna acuratete disponibila. Este un instrument precis si robust construit pentru analiza cerealelor si semintelor de oleaginoase in mai putin de 30 sec.

 

Descriere generala:

 

  • interfete: Ethernet, 4 x USB;
  • calibrari transferabile intre aparate;
  • ecran color tip touch screen cu meniu intuitiv pe care se pot citi cu usurinta rezultatele;
  • acuratete deosebita: sistemul optic si calibrarile furnizate va garanteaza obtinerea unor rezultate corecte;
  • posibilitate de conectare in retea.

 

Caracteristici tehnice:

 

Citește mai mult
 

Caracteristici generale:

 

Concept - este un echipament robust ce a fost  special proiectat pentru utilizare in camp. Este ideal pentru determinarea umiditatii, proteinei si uleiului din cereale. Un obturator automat protejeaza aparatul de lumina parazita, insecte si daunatori pentru folosirea lui in conditii optime si cu costuri reduse de intretinere.

 

Portabilitate –  analizor compact usor de transportat in mana cu alimentare la 12V sau 24V, sau pe baterii (pana la 2 ore), poate fi utilizat in recomorca, in cabina sau in siloz. Geanta standard de transport protejeaza IM 8800. Este de asemenea folositoare pentru pastrarea instrumentului pentru perioadele in care nu este utilizat  (dupa recoltare).

Citește mai mult
 

Este important ca producatorii si procesatorii de carne si produse din carne sa poata monitoriza si controla continutul de grasime, umiditate, proteina si alti parametri nutritionali importanti.

Spre deosebire de metodele chimice, tehnologia NIR permite obtinerea unor rezultate in cateva secunde.

DA 6200 permite obtinerea unor rezultate in timp real, fapt ce permite cresterea calitatii si uniformitatii pentru toate tipurile de carne.

Sistemul este calibrat si gata de folosire chiar dupa livrare.

Tehnolgia NIR “diode-array”, deoarece nu are componente optice in miscare, asigura o functionare fiabila si determinari precise.

 

Caracteristici generale:

 

Citește mai mult
 

AM 5800 este singurul instrument portabil pentru determinarea umiditatii si greutatii hectolitrice, care foloseste acceasi celula de masurare, tehnoogie de frecventa inalta la 150 Mhz, algoritm UGMA acreditat si aceleasi curbe de calibrare care sunt folosite si la aparatul de laborator ce detine aprobare de model, AM 5200-A.

Semnalul de masurare de frecventa inalta asigura o analiza de profunzime a probelor si confera o acuratete marita indiferent de nivelul de umiditate, temperatura sau tipul recoltei.

Poate analiza cereale, seminte oleagioase, legume, fasole, linte etc.

 

Caracteristici:

 

Citește mai mult
 

Aquamatic 5200 reprezinta a doua generatie de sisteme pentru determinarea umiditatii, greutatii hectolitrice si a temperaturii.

Echipamentul dispune de performante superioare in ceea ce priveste – acuratetea, repetabilitatea, usurinta in utilizare si fiabilitatea.

Poate fi utilizat ca un echipament de tip “stand alone“ sau poate fi integrat intr-un sistem automat de testare.

Aquamatic 5200 determina umiditatea si greutatea hectolitrica compensate cu temperatura, de aceea AM 5200 este probabil cel mai  precis umidometru.

Poate analiza cereale, seminte, seminte oleaginoase, linte, fasole.

 

Descriere generala:

 

Citește mai mult
 

Combiscoapele FTIR 300/600 HP sint analizoare rapide care pot masura 300/600 probe de lapte crud pe ora (vaca, capra oaie etc.).

Tehnologiile folosite (FTIR si LED flow citometria) fac ca acest aparat sa fie printre cele mai rapide si mai precise analizoare cu un cost redus de operare.

Combiscopul este format din doua analizoare: LactoScope FTIR 300/600 HP (analize chimice) si SomaScope LFC 300/600 HP (celule somatice).

Parametri masurati:

  • grasime;
  • proteina;
  • lactoza;
  • solide;
  • cazeina;
  • NPN/Uree calculata;
  • FPD (pct. congelare) etc.

Combiscoapele FTIR 300/600 indeplinesc cerintele urmatoarelor directive/standarde;

Citește mai mult
 

Pagini