• Aparatură de laborator
  • Aparatură de laborator

Eşti aici

APARAT PENTRU DETERMINAREA ACTIVITATII α –Amilazei FALLING NUMBER 1310 PerkinElmer

Descriere

Activitatea alfa-amilazică are o mare influenta asupra calitatii produselor coapte, a pastelor făinoase şi tăiţeilor.

Metoda indicelului de cadere (Falling Number) este o metoda rapida si usoara pentru determinarea activitatii alfa-amilazice, ajutand la stabilirea gradului de incoltire a cerealelor si avand numeroase aplicatii.

 

Caracteristici generale:

 

  • model automat conceput pentru analiza rapida a unei singure probe;
  • conform standardelor internationale: ICC/No. 107/1 (1968), AACC/No. 56-81B (1972), ISO/No. ISO/DIS 3093 (1974), ASBC Barley 12-A;
  • tipul de produs analizat: faina din grau, durum, secara,  orz si alte cereale macinate;
  • amestecare optimizata a cerealelor si fainurilor pentru obtinerea unui soi avand caracteristici specifice;
  • operare simpla, echipament robust;
  • nu sunt necesare calibrari ale instrumentului, parametrul masurat fiind timpul (sec.);
  • nu sunt necesare consumabile sau reactivi de lucru.

 

Caracteristici tehnice:

 

Alimentare

230V/50Hz

Putere consumata

incalzire 1100VA; in functionare 500VA

Dimensiuni (H x D x W)

525x370x223 mm

Consum apa de racire

25l/h

Greutate:

8 kg

 

Producator: