• Aparatură de laborator
  • Aparatură de laborator

Eşti aici

VISCOGRAF-E BRABENDER

Descriere

Domeniu de utilizare:

Viscograful Brabender măsoară amidonul nativ - grâu, porumb, cartofi, amidon de orez - la fel ca toate tipurile de amidon modificat în mod fiabil și reproductibil. Puteti sa obțineți un profil complet a proprietăților reologice din produsele dvs.:

  • Gelatinizarea şi proprietățile de gelificare ale amidonului și produselor care conțin amidon
  • Vâscozitate la cald și la rece
  • Stabilitatea agenţilor de îngroșare sau lianţilor
  • Stabilitatea acidă a amidonului
  • Gelatinizare caustică (Alcali-Brabender)
  • Testarea extrudatului
  • Măsurarea industrială a amidonului (tehnic și nativ)
  • Măsurarea comportamentului amidonului în timpul procesului de răcire

Caracteristici:

  • Procedură de testare automată
  • Stocarea oricărui număr de programe de temperatură
  • Rate de încălzire/răcire de 0,5...3 °C/min (în anumite secțiuni de până la 5 °C/min)
  • Control electronic al vitezei
  • Măsurare cuplu de deformare redus
  • Domeniu de măsurare liber selectabil
  • Adaptarea automată a scalei diagramei la vâscozitatea măsurată
  • Masurare confortabilă si software de evaluare sub Windows
  • Profiluri de viteză
  • Evaluarea se face în BU, mPas sau cmg

Principiul de lucru:

Proba este încălzită într-un bol rotativ din oțel inoxidabil și răcit, ambele sub conditii controlate. Impreună cu software-ul Windows, controlerul de temperatură integrat permite programarea si stocarea oricarui profil de temperatura cu viteze de incălzire/răcire de 0,5...3 °C/min. Senzorul de măsură care ajunge în probă este deviat conform vâscozității probei din bolc. Această deviație este măsurată ca si cuplu.

Viscograma:

Obțineți date fiabile și reproductibile despre proprietățile reologice ale materialul dumneavoastră – fierbere groasă sau subțire, diferite capacități de îngroșare, gelifiere, vâscozitate ridicată sau scăzută fierbinte sau rece, stabilitate etc.

  • Începutul gelatinizării (A)
  • Gelatinizare maximă (B)
  • Temperatura de gelatinizare
  • Vâscozitate în timpul reținerii (B-C)
  • Vâscozitatea la sfârșitul răcirii (D)

Evaluare universală:

Utilizați acest nou software suplimentar pachet pentru definirea evaluărilor a ta. Varietă definită formulele vă permit

  • Evaluarea de ex. maximul sau minimul în cadrul unui interval de timp determinat
  • Căutarea momentului în care o vâscozitate predefinită este atinsă pentru prima dată
  • Evaluarea în trepte definite de utilizator a temperaturii, orei sau de vâscozitații
  • Evaluarea de ex. a timpului între o anumită temperatură si atingerea unei anumite vâscozitati etc.
  • Calcularea suprafeței /energiei

Viscograful BRABENDER este in conformitate cu urmatoarele standarde internationale ce descriu in detaliu procedura de testare:

  • ICC no. 169 
  • AACC no. 61-01

Specificatii tehnice:

 

Viscograf-E

Volumul de proba ( ml)

approx. 450 ml

Puterede incalzire ( W)

550

Viteza (min-1)

0-200

Rata de incalzire/racire (oC/min)

0.5-3.0

Port PC

USB

Dimensiuni (L x I x A) (mm)

550x900x400

Tensiune alimentare

230 V, 50/60 Hz

Producator: