Domeniu de utilizare:
Viscograful Brabender măsoară amidonul nativ - grâu, porumb, cartofi, amidon de orez - la fel ca toate tipurile de amidon modificat în mod fiabil și reproductibil. Puteti sa obțineți un profil complet a proprietăților reologice din produsele dvs.:
Caracteristici:
Principiul de lucru:
Proba este încălzită într-un bol rotativ din oțel inoxidabil și răcit, ambele sub conditii controlate. Impreună cu software-ul Windows, controlerul de temperatură integrat permite programarea si stocarea oricarui profil de temperatura cu viteze de incălzire/răcire de 0,5...3 °C/min. Senzorul de măsură care ajunge în probă este deviat conform vâscozității probei din bolc. Această deviație este măsurată ca si cuplu.
Viscograma:
Obțineți date fiabile și reproductibile despre proprietățile reologice ale materialul dumneavoastră – fierbere groasă sau subțire, diferite capacități de îngroșare, gelifiere, vâscozitate ridicată sau scăzută fierbinte sau rece, stabilitate etc.
Evaluare universală:
Utilizați acest nou software suplimentar pachet pentru definirea evaluărilor a ta. Varietă definită formulele vă permit
Viscograful BRABENDER este in conformitate cu urmatoarele standarde internationale ce descriu in detaliu procedura de testare:
Specificatii tehnice:
|
Viscograf-E |
Volumul de proba ( ml) |
approx. 450 ml |
Puterede incalzire ( W) |
550 |
Viteza (min-1) |
0-200 |
Rata de incalzire/racire (oC/min) |
0.5-3.0 |
Port PC |
USB |
Dimensiuni (L x I x A) (mm) |
550x900x400 |
Tensiune alimentare |
230 V, 50/60 Hz |
Copyright © 2024 - nitech.ro