Micro Visco-Amylo-Graph® este destinat determinarii proprietăților de gelatinizare pentru amidon și făină
Aplicatii
Micro Visco-Amylo-Graph – versatil si fiabil – în industria alimentară, a hârtiei și industriei textile sau în industria chimica:
Avantaje:
Principiul de masurare :
Principiul de masurare este similar cu cel al Viscograph-E: o suspensie amidon – apa sau faina –apa este incalzita intr-un bol rotativ dupa care se raceste, ambii pasi realizindu-se insa in coditii controlate.
Testarile se pot realiza dupa procedura standard (incalzire - mentinere palier - racire) sau se pot salva profile de temperatura definite de catre utilizator.
Geometria speciala a agitatorului asigura o buna omogenizare a probei fara a exista pericolul sedimentarii unor particule de amidon.
Micro Visco-Amylo-Graph® masoara :
Specificatii tehnice:
Volumul de proba ( ml) |
115 ml |
Viteza (min-1) |
0 - 300 |
Rata de incalzire/racire (oC/min) |
1.5 - 10.0 |
Masuare moment de cuplu |
Electronic |
Port PC |
USB |
Alimentare |
1x 230 V; 50/60 Hz + N + PE; 2.8 A |
Dimensiuni (W x H x D) (mm) |
560 x 750 x 430 |
Greutate, kg |
30 |
Copyright © 2024 - nitech.ro