Acest sistem foloseste metoda de extractie Soxhlet traditionala.
Metoda SOXHLET este folosita la determinarea continutului total de grasimi din produsele alimentare.
In cazul in care se folosesc solventi foarte inflamabili sau se doreste o reducere a timpului de extractie, se recomanda folosirea modelului SOXTHERM.
Specificatii tehnice
Tip |
Tens (V) |
Putere (W) |
Nr. locuri |
Temp. max. (oC) |
Dimensiuni (mm) WxHxD |
Greutate (kg) |
||
EV 6 AII 16 |
230 |
2700 |
6 |
425 |
900 |
225 |
650 |
14 |
Descriere de pret
Cod |
Tip |
Descriere |
Pret unitar (fara TVA) EUR |
10-0012 |
EV 6 AII 16 |
Aparat Soxhlet 6 locuri |
|
Echipament standard
- unitate de incalzire tip EV 16 (6 locuri);
- adaptoare;
- suporturi;
- tije de sustinere (l = 600 mm);
- cablu de alimentare;
- manual de operare.
Componentele din sticla, clemele de fixare si tevile pentru apa de racire se comanda separat (vezi ECHIPAMENT OBLIGATORIU).
Copyright © 2024 - nitech.ro