• Aparatură de laborator
  • Aparatură de laborator

Eşti aici

ANALIZOR DE CARNE NIR PERTEN DA 6200

Descriere

Este important ca producatorii si procesatorii de carne si produse din carne sa poata monitoriza si controla continutul de grasime, umiditate, proteina si alti parametri nutritionali importanti.

Spre deosebire de metodele chimice, tehnologia NIR permite obtinerea unor rezultate in cateva secunde.

DA 6200 permite obtinerea unor rezultate in timp real, fapt ce permite cresterea calitatii si uniformitatii pentru toate tipurile de carne.

Sistemul este calibrat si gata de folosire chiar dupa livrare.

Tehnolgia NIR “diode-array”, deoarece nu are componente optice in miscare, asigura o functionare fiabila si determinari precise.

 

Caracteristici generale:

 

  • poate analiza toate tipurile de carne;
  • determina grasimea, proteina, umiditatea si alti parametri in 30 sec.;
  • rezultate rapide si precise;
  • ajuta la standardizarea produselor;
  • usor de folosit;
  • compact si portabil;
  • costuri reduse de intretinere.

 

Descriere tehnica:

 

Produse

Materie prima, produse intermediare si produs finit

Parametri

Grasime, proteina si umiditate.

Colagen, sare si cenusa - informativ

Timp analiza

~30 secunde cu 20 subprobe

Afisaj

5.7-in. color touchscreen

Volum proba

170 ml

Principiu functionare

Diode array, transmitanta

Domeniu lungimi de unda

850 nm to 1050 nm

Dimensiuni (W x D x H) (mm)

300 x 220 x 280

Greutate

5.5 kg

Functionare cu baterii

Pina la 3 ore de functioare, 8 ore in standby

Ambient temperature

5 °C - 35 °C

Interfet

Ethernet, 2 x USB

 

Producator: