Romana | English
   
 Oferta speciala JULABO 
Noutăţi » Tehnic » Oferta speciala JULABO

OFERTA SPECIALA pana pe 31 decembrie 2013!

Oferta limitata!* Compania germana Julabo ofera clientilor sai trei oferte speciale valabile pana la sfarsitul acestui an. Primiti un accesoriu gratuit** pentru fiecare circulator cu incalzire, circulator cu racire, baie de apa sau baie cu agitare Julabo.

OFERTA #1

Achizitionati un circulator cu incalzire Julabo si primiti gratuit 6 sticle Aqua Stabil, 100 ml fiecare (cod 8 940 006)! Aqua Stabil este un lichid pentru baie care previne formarea algelor in lichidul de termostatare.

OFERTA #2

Achizitionati un circulator cu racire Julabo (inclusiv un circulator cu racire de joasa temperatura) si primiti gratuit o canistra de 5 l de fluid pentru baie (Thermal G sau Thermal HY sau Thermal H5 sau Thermal H10 sau Thermal H20S)!
Fluidele pentru baile Julabo sunt ideale pentru sistemele de control al temperaturii, asigurand o operare sigura si de incredere.

OFERTA #3

Achizitionati o baie de apa Julabo (seria TW) sau o baie cu agitare (seria SW) si primiti gratuit un capac transparent, rezistent la temperatura, de tip Makrolon® (potrivit modelului ales de dumneavoastra). Makrolon® previne pierderea de lichid din cauza evaporarii si protejeaza proba impotriva contaminarii.

*Oferta valabila pana la 31 decembrie 2013

**Este oferit cate un singur accesoriu gratuit pentru un aparat Julabo comandat

Home  |  Servicii  |  Noutăţi  |  Termeni si conditii  |  Harta site