Romana | English
   
 Noile fluide pentru bai de termostatare Thermal HL30 si Thermal HL60 Julabo 
Noutăţi » Tehnic » Noile fluide pentru bai de termostatare Thermal HL30 si Thermal HL60 Julabo

Compania Julabo isi extinde gama de fluide pentru baile de termostatare cu Thermal HL30 si Thermal HL60. Ambele fluide au fost atent selectionate special pentru circuite inchise si au fost supuse unor teste pe termen lung. Prin urmare acestea sunt ideale pentru aplicatii de control al temperaturii cu sisteme de control al temperaturii foarte dinamice precum cele din seria PRESTO®. Proprietatile optimizate ale ambelor fluide garanteaza functionarea in conditii de siguranta.

Thermal HL60 poate fi utilizat cu intreaga gama de produse din seria PRESTO® de la A30 la W92. Domeniul de temperatura extrem de larg de la -60 °C la +250 °C este impresionant si elimina necesitatea de a schimba fluidul din baie pentru serii de teste succesive in acest interval de temperatura.

Thermal HL30 este un fluid cu vascozitate mica bazat pe apa-glicol. Se foloseste in special pentru modelele PRESTO® A30, A40 si W40. Fluidul are proprietati termice foarte bune si poate fi utilizat pentru aplicatii sub punctul de inghet al apei, permitand operarea in domeniul de temperatura -30 °C pana la +90 °C. Ambele produse sunt disponibile in recipient de 5 l si 10 l.

Home  |  Servicii  |  Noutăţi  |  Termeni si conditii  |  Harta site