Romana | English
   
 Microscopul HT 7700 
Noutăţi » Tehnic » Microscopul HT 7700

Microscopul HT 7700 120kV TEM este un model avansat de microscop electronic de transmisie conceput atat pentru aplicatii in domeniul biologiei, cat ai pentru nano-materiale. Noua constructie a lentilei-obiectiv ofera posibilitatea lucrului dual in mod contrast (contrast extrem de ridicat) si mod rezolutie (rezolutie superioara a imaginii observate) cu ajutorul unui singur sistem. Astfel, nu mai este nevoie sa alegeti intre contrast sau rezolutie - coloana Hitachi permite ambele moduri.

Noul microscop electronic cu transmisie 120 kV TEM model HT 7700 de la Hitachi High-Technologies a fost special conceput pentru a asigura lejeritate in operare, avand capacitatea de integrare 100% a tuturor functiilor in interfata grafica a utilizatorului. HT 7700 este ultimul model din renumita gama Hitachi H-7000 de TEM-uri optimizate pentru obtinerea unei imagistici cu contrast ridicat la doze mici de electroni, putand fi utilizat in cercetari bio­medicale, farmaceutice, materiale avansate si nanotehnologii.

Printre caracteristicile superioare ale HT 7700 se numara si camera digitala unica cu senzitivitate ridicata si afisaj in timp real CCD care permite ca toate operatiunile necesare pentru microscop sa fie efectuate prin interfata grafica utilizator, inclusiv setarile de configurare, aliniere, ajustare si achizitia imaginii. Aceasta reduce spatiul necesar pentru instalare si asigura o utilizare facila a instrumentului prin concentrarea tuturor functiilor intr-o singura locatie. Camera integrata cu afisaj in timp real confera o sensibilitate mai ridicata decat ecranul traditional cu fluorescenta, astfel imagistica cu contrast ridicat poate fi usor efectuata intr-o camera complet luminata si se pot observa specimene low-contrast.

De asemenea, probele sensibile la fasciculul de electroni pot fi observate mai usor decat cu instrumentele de generatie anterioara, care necesitau un nivel de iluminare mai ridicat pentru obtinerea unui contrast vizibil cu ochiul liber pe un ecran fluorescent. Sensibilitatea standard a camerei poate fi marita prin folosirea de CCD-uri cu rezolutie mai inalta, care pot fi de asemenea integrate complet in interfata HT 7700.

Home  |  Servicii  |  Noutăţi  |  Termeni si conditii  |  Harta site