Romana | English
   
 Noile microscoape si refractometre 
Noutăţi » Tehnic » Noile microscoape si refractometre

Microscoape

Firma germana Kruess anunta lansarea noilor tipuri de microscoape MMB2300 si MBL3200 care inlocuiesc vechile modele MMB2200 and MBL3100.

Microscopul metalurgic MMB2300 este utilizat pentru identificarea metalelor de orice fel, inclusiv oteluri si aliaje. Este ideal pentru determinarea calitatii pieselor turnate, examinarea si analizarea materiilor prime, dar si a structurilor metalurgice imediat dupa tratamentul termic.

Sisteme foto-video disponibile ca accesorii

Modelul MMB2300 este echipat cu un tub foto suplimentar ce permite montarea unei camere foto sau video. Camera poate fi conectata la microscop cu ajutorul unui adaptor foto sau a unuia C-mount, dupa caz.

Microscopul biologic trinocular inversat MBL3100 este utilizat pentru a identifica si analiza structuri biologice. Tubul trinocular permite de asemenea montarea unui sistem foto/video prin intermediul unui adaptor foto sau a unuia de tip C-mount.

Refractometre

Krüss introduce noua serie de refractometre DR201-95 si DR301-95 echipate cu interfata seriala si soft pentru evaluarea rezultatelor.

Seria DR301-95 dispune de trei scale de masura pH: nD, % Brix, % Salinitate, alte scale fiind liber definibile.

Aceste refractometre pot fi utilizate atat pe teren cat si in laborator datorita unui alimentator la retea optional.

Home  |  Servicii  |  Noutăţi  |  Termeni si conditii  |  Harta site