Romana | English
   
 Să ştii mai multe, să fii mai bun! 
Noutăţi » General » Să ştii mai multe, să fii mai bun!

Nitech a participat si in acest an, pentru a doua oara consecutiv, la programul ”Să ştii mai multe, să fii mai bun!”, proiect organizat de Ministerul Educatiei Nationale. Programul isi propune implicarea elevilor în activități extracurriculare care să le valorizeze talentele, preocupările extra-şcolare şi competenţele în domenii cât mai diverse şi interesante.

Tema aleasa de noi pentru acest an a fost „Arta pe intelesul copiilor”.

Dupa cum stiti, la sfarsitul anului trecut a fost lansat Calendarul Nitech 2014 – Mari Pictori Romani, parte a campaniei Nitech de pretuire si de redescoperire a valorilor romanesti. Iata de ce, in 2014, ne-am dorit ca prin implicarea Nitech in programul “Sa stii mai multe, sa fii mai bun” sa-i ajutam pe copii sa descopere si sa inteleaga arta. In acest sens am organizat ore de arte plastice si vizite la muzee pentru elevi din clasele I-IV din Iasi, Timisoara, Cluj-Napoca si Bucuresti.

Ne-am bucurat sa participam alaturi de copii la aceasta Scoala Altfel si sa descoperim alaturi de cei mici expresivitatea si misterul culorilor, frumusetea picturilor dar si a emotiilor transpuse in arta ... Va multumim tuturor si ... Pe curand!

Home  |  Servicii  |  Noutăţi  |  Termeni si conditii  |  Harta site