Romana | English
   
 Premiu 
Noutăţi » General » Premiu
Recunoastere

Firma Nitech a primit din partea companiei Hitachi premiul pentru "Cel mai bun distribuitor european in 2015 in domeniul microscopiei electronice".

Premiul vine astfel ca o recunoastere a muncii si rezultatelor obtinute de echipa Nitech - Departamentul Nanoteam in cursul acestui an, rezultatul unui parteneriat de exceptie Nitech - Hitachi.

Compania Hitachi High-Technologies este un lider global in domeniul microscopiei electronice. Hitachi a dezvoltat primul microscop electronic cu scanare cu emisie in camp (FE-SEM: Field Emission Scanning Electron Microscope) practic, in 1972. Hitachi a creat acest microscop practic de tip FE-SEM impreuna cu Dr. Albert Crewe (fost profesor la Universitatea din Chicago) care a fost dezvoltatorul initial al tehnologiei in 1968. Construind pe traditia indelungata, Hitachi High Technologies pune in acest moment la dispozitia cercetatorilor din toata lumea seria de microscoape SU8200 – cele mai avansate microscoape electronice cu sursa cu emisie in camp.

Mai multe detalii despre echipamentele Hitachi, comercializate in Romania exclusiv de Nitech, puteti afla pe  www.nanoteam.ro

 

Home  |  Servicii  |  Noutăţi  |  Termeni si conditii  |  Harta site