Romana | English
   
 Intalnire distribuitori Panasonic 
Noutăţi » General » Intalnire distribuitori Panasonic
In perioada 18-21 iunie 2012 a avut loc in Germania intalnirea anuala a distribuitorilor Panasonic Biomedical Europe. La aceasta intalnire, firma NITECH a fost reprezentata de colega noastra Anamaria Grigore.

Cu acest prilej reprezentantii companiei Panasonic si-au reconfirmat suportul oferit distribuitorilor pentru promovarea produselor si oferirea unor solutii tehnice performante in sprijinul clientilor locali. Panasonic Biomedical Sales Europe BV asigura, prin distribuitorii sai, operatiunile de vanzare, marketing, logistica si suport tehnic pe tot teritoriul Europei pentru echipamentele de laborator produse de  Panasonic Healthcare Company (HCC).

Linia completa a produselor Panasonic Biomedical include echipamente de top cu cea mai avansata tehnologie in domeniu. Congelatoarele de joasa temperatura, frigiderele, incubatoarele si camerele climatice Panasonic beneficiaza de cel mai performant compresor de pe piata si de componente electronice de inalta clasa.

Intalnirea a punctat trecerea oficiala de la titulatura "Sanyo" la "Panasonic", urmand sloganul "Our name just got bigger!". Astfel, Panasonic nu a renuntat la tehnologia inovatoare si viziunea Sanyo, proiectand si  producand in continuare cele mai bune echipamente biomedicale din lume.

Home  |  Servicii  |  Noutăţi  |  Termeni si conditii  |  Harta site