Romana | English
   
 Conferinta ROCAM 2009 
Noutăţi » General » Conferinta ROCAM 2009

La sfarsitul lunii august firma Nitech, prin echipa sa NanoTeam, a participat in calitate de expozant si sponsor la ROMANIAN CONFERENCE ON ADVANCED MATERIALS ROCAM 2009, eveniment gazduit de catre Universitatea Transilvania Brasov. Scopul acestei conferinte a fost de a prezenta o vedere generala asupra ultimelor evolutii in domeniul teoriei, modelarii, caracterizarii si aplicatiilor materialelor avansate.

La standul firmei noastre au fost oferite informatii si prezentari ale unor producatori de prestigiu cum ar fi NT-MDT (tehnici de imagistica SPM), Renishaw (spectroscopie RAMAN), OMICRON (realizarea si studiul suprafetelor si filmelor subtiri subtiri), Carl Zeiss (microscopie electronica SEM si TEM), HYSITRON (nano analiza mecanica - nano-tribologie si nano-indentare), HIDEN ANALYTICAL (SIMS, spectroscopie de masa, analizare plasma).

De asemenea, in cadrul lucrarilor din sesiunea plenara, Mircea Armenean (NanoTeam) a prezentat ultimele evolutii ale tehnicii de analiza a materialelor prin spectroscopie RAMAN, iar reprezentantul producatorului NT-MDT, Ivan Bykov, a evidentiat tehnicile avansate de investigare prin AFM si RAMAN.

Home  |  Servicii  |  Noutăţi  |  Termeni si conditii  |  Harta site