Romana | English
   
 Calendarul Nitech 2009 
Noutăţi » General » Calendarul Nitech 2009

Intram iata in 2009, un an greu, privit cu ingrijorare dar si cu multe asteptari. Este anul in care aniversam doua decenii de la Revolutia romana, moment marcat cu emotie dar si cu recunostinta, momentul care ne-a adus libertatea si ne-a schimbat existenta.

Cei mai multi dintre noi privesc insa acum cu neliniste prezentul si mai ales viitorul, intr-un context in care criza economica loveste din plin.

Nu va dam solutii si nici sfaturi, va dorim doar sa aveti puterea sa treceti cu bine peste toate astea, sa aveti un 2009 linistit, sa va inconjurati de prieteni si sa visati … frumos.

Calendarul Nitech 2009 incearca sa va aduca emotie si culoare intr-o succesiune de imagini in care timpul e parca suspendat, ireal, fara cuvinte. Fara nici o legatura cu prezentul, ba chiar intr-o voita antiteza cu acesta, calendarul Nitech va invita sa visati, sa va ganditi la frumusetea lucrurilor simple: o privire, un dans, un zambet, o imbratisare. Dati la o parte grijile si zambiti, visati frumos, macar o zi, un minut …


* Picturile incluse in calendarul Nitech ii apartin Annei Razumovskaya, una din cele mai bine cotate artiste ale momentului, cu lucrari expuse in galeriile din New York, Paris, Toronto, Amsterdam, Antwerp si Berlin si cu numeroase picturi aflate deja in colectii particulare din USA, Canada, Austria, Franta si Australia.

Home  |  Servicii  |  Noutăţi  |  Termeni si conditii  |  Harta site