Romana | English
   
 Seria de analizoare TOC acquary 
Info Nitech » Seria de analizoare TOC acquary - Elementar » Seria de analizoare TOC acquary

Firma Elementar ofera un mod total nou si usor de analiza a carbonului organic total.

Tehnologia se bazeaza pe un proces de oxidare a probei in prezenta unor radiatii in spectrul UV. Aceasta tehnologie asigura digestia completa a tuturor compusilor organici. Conceptul modular al seriei acquary permite atasarea de module suplimentare optionale pentru determinarea carbonului organic din probe solide, azotului total si fosforului total din probe lichide. Pornind de la analizorul de baza TOC, modulele suplimentare pot fi atasate in orice moment. In plus, pentru cei care analizeaza un volum mare de probe, analizorul acquary poate fi echipat cu un autosampler, existand mai multe tipuri in functie de numarul de pozitii si volumul fiolei de proba.

 

Analizorul vine cu metode predefinite direct de la producator si se calibreaza complet automat. Include sisteme de alertare pentru diferite nivele de mentenanta astfel ca seria acquary este ideala pentru laboratoare care necesita aparatura cu eficienta ridicata si timp minim de mentenanta.


Date tehnice:

Parametrii analizati: TOC, NPOC, TC si IC in probe lichide sau solide (in functie de configuratie)

Modul de introducere a probei: sistem de aspirare controlat de o pompa peristaltica

Volumul de injectare: selectabil intre 2 si 40 ml

Detector: NDIR

Electronica: complet digitala si integrata in aparat, fara module externe.

Control: PC cu suport pentru Windows 7, 8 si 10

Caracteristici speciale: monitorizare etanseitate sistem, functie de “sleep si stand-by”, calcul statistic al rezultatelor, integrare LIMS.

Home  |  Servicii  |  Noutăţi  |  Termeni si conditii  |  Harta site