Romana | English
   
 Mama toamna 
Info Nitech » Septembrie 2006 » Mama toamna

Dupa foarte mult timp putem spune ca anul acesta anotimpurile au existat. Chiar am avut ceva iarna, urmata de o primavara sclipitoare; vara poate ceva mai scurta, dar numai pentru a ne reda o toamna de vis. Verdele si-a inceput metamorfoza spre ruginiul hibernal. In amurg natura valseaza, e dansul lebedei. Totul numai pentru noi, o piesa ce nu are final, numai actul urmator.

In tot ceea ce facem ne raportam la toamna. Este freamatul inceperii noului an scolar cu elevi avizi de cunoastere si trasnai. In aceeasi ecuatie intra si profesorii dornici de a avea pe cine invata, intr-o permanenta lupta de a fi sau a nu fi. Dascalii nostri merita nu numai respect, recunostinta si un buchet de flori ci si o inima curata. Pentru a performa e nevoie atat de hrana spirituala cat si materiala.

De asemenea, toamna inseamna stransul recoltei. Dupa aproape un an de trudit pamantul, asteptam umplerea hambarelor. Gospodinele vorbesc de muraturi, conserve, bulion, zacusca, etc. „Chibitii” in schimb sunt mai mult interesati de productia de struguri si de meciurile de fotbal. Ce sa mai, e o toamna bogata, avem de toate.

Rezultatul: incepe sezonul nuntilor, al botezurilor si altor cumetrii. Tineti-va bine si folositi agenda pentru programari: sigur se va intampla sa aveti doua evenimente in aceeasi zi. Nu disperati si mergeti mai departe! Ce este mai frumos decat un cuplu fericit in fata altarului?

Am plecat la scoala, am strans recolta, am fost la nunta, dar, hai sa mai si muncim. Acum e momentul ca si noi „nitecii” sa culegem roadele unui an de munca. Unde am insamantat bine la clienti, vom avea ce culege. Unde nu, vom incerca sa obtinem productii record peste noapte, bazandu-ne pe soiuri selectionate.

PS: am uitat cu botezul: avem un product manager nou pe lapte, are doua saptamani si il cheama Andrei Denis. Fa-te mare, finutule, si scoate-ne la pensie!

Home  |  Servicii  |  Noutăţi  |  Termeni si conditii  |  Harta site