Romana | English
   
 Ce vei face cand vei fi mare? 
Info Nitech » Septembrie 2005 » Ce vei face cand vei fi mare?
Salt la pagina:
Pagina 1 / 2
Oare de ce intrebarea „ce vei face cand vei fi mare” ne marcheaza existenta?
Parinte fiind vei incerca sa ajuti sau cateodata sa influentezi copilul in luarea deciziei. E bine? E rau?

Cateodata responsabilitatea te va coplesi si vei dori sa trasezi numai un singur drum; alteori – opusul, deschizi o fereastra si-l ajuti sa-si creeze o personalitate puternica bazata pe principii, iar daca nu esti pregatit pentru una din variante vei incerca o combinata astfel incat balanta sa se poata inclina pe un taler sau pe celalalt. Orice ai alege, pasul inainte se poate face numai daca stii calea ce trebuie urmata. Sigur, pot exista zone de deal, vai, drumuri pavate, stradute inguste si intunecate, dar, atunci cand ai un vis pe care vrei sa-l transformi in realitate, cand esti optimist si cand esti dispus sa faci sacrificii pentru a-l atinge, merita.
 
„Ce vei face cand vei fi mare?” il intalnim in mai fiecare dintre noi. Acelasi lucru il gasim in afaceri, tot un copil fiind si o companie ca Nitech care se naste, schimba cativa pampersi, invata sa mearga, incepe educatia si apoi se pregateste de examen. Testele grila ce urmeaza a fi completate sunt elaborate de aceasta data de clientii nostri. Intrebarile sunt diverse: tehnice, economice, sociale, culturale. Numai complexitate exigentelor „examinatorului” poate asigura o dezvoltare normala bazata pe o „alimentatie sanatoasa”.
 
„Ce vei face cand vei fi mare?” este valabil si pentru clientul nostru. Ca individ-evolutie, ca laborator-acreditare, ca societate comerciala-profit.

Vom continua sa pasim impreuna, sa crestem iubindu-ne, sa ne jucam inocenti, sa muncim uitand de „capra vecinului” pentru ca apoi noi – copilul roman sa putem fi mare pe acelasi teren de joaca european urmandu-se calea si respectand normele jocului.

Home  |  Servicii  |  Noutăţi  |  Termeni si conditii  |  Harta site