Romana | English
   
 Da, Doamne, munca! 
Info Nitech » Octombrie 2007 » Da, Doamne, munca!

Visul oricarui manager este sa-si vada colegii trebaluind 24 din 24. Nevoia de rezultate a generat o triere pe piata muncii a celor ce vor sa munceasca si a celorlalti: oportunisti, lingusitori, urechisti. Mai devreme sau mai tarziu, legile nescrise ale naturii stiu sa separe apa de untdelemn. In umilul meu editorial vreau sa aduc multumiri colegilor care, intr-un timp relativ scurt – 6 ani, au reusit sa faca un nume, un brand cautat pe piata aparaturii de laborator. Imi este imposibil sa remarc o persoana din cadrul acestui grup de 110 suflete cu inima mare. Buna credinta si dorinta de a lasa ceva in urma sunt mai mult decat evidente.

Nu este totul roz, exista si greseli, dar nu suntem roboti si pentru aceasta avem nevoie de ingaduinta dvs., a clientilor. Fiecare are o bucatica de activitate pe care incearca sa o faca cat mai profesionist cu putinta. Ce este foarte important pentru mine: le place! Indiferent de greutati si probleme personale, se creeaza un “val de munca” ce ne acopera pe toti. Relatiile interumane bazate pe bun simt ne ajuta sa mergem impreuna, sa ne sprijinim pe cel de langa noi.

E final de an si nebunia lipsei timpului este coplesitoare. Va multumesc pentru angajament, devotament, ingaduinta si dragostea voastra. “Baloanele” voastre au insemnat pentru mine o mare gura de oxigen.

PS: Am avut doua aniversari de 1 an: taiere de mot la Nitech Timisoara si rupere de turta la Nitech Cluj. La mai multi ani, copii!

Home  |  Servicii  |  Noutăţi  |  Termeni si conditii  |  Harta site