Romana | English
   
 Despre „Buna ziua!” 
Info Nitech » Octombrie 2005 » Despre „Buna ziua!”
Traim intr-o lume foarte agitata in care grijile cotidiene ne macina, o permanenta lupta pentru o viata decenta. De foarte multe ori incepem sa uitam care este scopul vietii.

Se spune ca „buna ziua” invatam in primii 7 ani de acasa. Dar, ce inseamna de fapt „buna ziua”? Inseamna dorinta de comunicare, inseamna dialog, o poarta deschisa pentru a crea ceva. Prin simplul „buna ziua” arati sinceritate si nu oportunism, prietenie si nu ura, legea bunului simt incercand sa dea directia.

Avem obligatia sa transmitem generatiei pe care o crestem ca nu numai internetul inseamna secolul XXI, ca fara relatii umane nu putem face nimic. O singura privire, o strangere de mana si un simplu „buna ziua” ne ajuta sa dam sens vietii.

„Buna ziua” trebuie sa vina direct din suflet, sa transmita o stare de spirit. Oare este ceva greu sa ne respectam colegii, prietenii, profesorii, instalatorul? Eu zic ca nu si sigur nu toamna e de vina.

Daca vom reusi sa nu ne mai gandim cu invidie la ce fac altii, daca nu vom mai trece pe trotuarul de vis-a-vis sa evitam pe cineva,daca vom incerca sa fim mai buni cu semenii nostri, daca ne pasa, atunci e un inceput.

Home  |  Servicii  |  Noutăţi  |  Termeni si conditii  |  Harta site