Romana | English
   
 Aquamatic 5800 Manual 
Info Nitech » Noutati Perten - AM 5800 Manual » Aquamatic 5800 Manual
Sistem portabil pentru determinarea umiditatii si greutatii hectolitrice model Aquamatic 5800 Manual

Rapid, Accesibil, Precis

Datorita cresterii interesului pentru aparate portabile, dar si necesitatii unor costuri reduse pentru analiza rapida pe teren a umiditatii si greutatii hectolitrice, firma Perten a lansat un analizor nou, portabil, model AM 5800 Manual.

Acest instrument ofera acuratete similara cu omologul sau de laborator AM 5200, fiind foarte atractiv din punct de vedere al pretului pentru fermieri si alti comercianti  de cereale care doresc analiza umiditatii cu precizie, dar nu au nevoie de un instrument cu aprobare oficiala.
AM 5800 Manual foloseste aceeasi tehnologie de frecventa radio inalta si aceleasi calibrari ca si AM 5200. Performanta este similara si in conformitate cu rezultatele oferite de AM 5200.

Este alimentat de doua baterii alcaline AA ce asigura o autonomie de functionare de pana la 1 an in conditii normale de utilizare. Este prevazut cu maner  si are o greutate redusa de 5 kg,  AM 5800 oferind o portabilitate marita, fiind usor de transportat pe teren.
Procedurile de deschidere a usii si de descarcare a probei analizate se efectueaza manual, intr-un mod simplu si rapid, de catre utilizator.
Acest analizor va fi disponibil incepand din luna august.

 

Caracteristici 

AM 5800 Manual se bazeaza pe aceeasi tehnologie de masurare cu frecventa inalta, de 149 MHz, cu algoritm de procesare UGMA ca si aparatul ce detine aprobare oficiala, modelul Perten AM 5200. Bazandu-se pe experienta vasta a peste 5000 unitati AM5200 instalate, noul model este portabil, operat cu baterii, beneficiind de aceeasi acuratete, repetabilitate si fiabilitate ca si analizorul AM 5200.

Semnalul de frecventa inalta asigura analiza in profunzime a probelor, iar algoritmul UGMA (Unified Grain Moisture Algorithm) de masurare asigura rezultate cu aceeasi acuratete inalta indiferent de domeniul de umiditate, temperatura sau tipul de cereale. Toate aceste caracteristici fac din modelul AM 5800 Manual analizorul portabil de umiditate cu cea mai buna precizie si repetabilitate. Poate determina umiditatea, greutatea hectolitrica si temperatura la cereale, seminte oleaginoase, fasole, linte, folosind aceleasi calibrari ca si aparatul cu aprobare oficiala AM 5200.

Mai multe detalii in editia tiparita a Info Nitech – Iunie 2016. Pentru abonare va rugam sa ne contactati la info@nitech.ro.

Home  |  Servicii  |  Noutăţi  |  Termeni si conditii  |  Harta site