Romana | English
   
 Incubatorul multigaz MCO-170M Panasonic 
Info Nitech » Noutati Panasonic - Incubator multigaz MCO-170M » Incubatorul multigaz MCO-170M Panasonic

Noul incubator multigaz MCO-170M asigura un control avansat al O2 si CO2, maximizand astfel eficienta, reproductibilitatea si calitatea rezultatelor in cultivarea de celule.

Este proiectat special pentru cultivarea cu succes si in siguranta a diferitelor linii celulare; ofera un inalt nivel de precizie, securitate si usurinta in utilizare.


Control avansat a concentratiei de oxigen

Prevazut cu un sensor din zirconiu, incubatorul asigura un control precis si de incredere al nivelului de oxigen intr-un domeniu extins de valori (1-18% si 22-80%). Interiorul poate fi divizat prin compartimentare cu usi multiple, etanse la gaz.


Eficienta si usurinta in utilizare

MCO-170M dispune de un spatiu intern de 161 litri. Acest volum ajuta la marirea eficientei in exploatare datorita suporturilor integrate pentru rafturi, dar si a conturului rotunjit al spatiului interior ceea ce permite pe langa o utilizare eficienta a spatiului si o igienizare sigura si rapida.


Control de ultima generatie

Noul touch screen color de tip LCD ofera informatii clare privind statusul incubatorului (temperatura incintei, nivelul concentratiei de O2 si CO2, alarma, pozitia usii) precum si accesul facil la functiile controlerului pentru setarea rapida a parametrilor de operare.

Afisarea grafica permite utilizatorului vizualizarea rapida a performatelor incubatorului; portul USB permite optimizarea protocoalelor de lucru si transferul datelor memorate pe suport electronic via USB stick. ID-ul unic, propriu fiecarui incubator, permite inregistrarea mai multor unitati intr-un singur amplasament fara a crea confuzii.


Precizie

MCO-170M beneficiaza de incalzire directa, sistemul de incalzire prin manta cu aer asigura un control extrem de precis al temperaturii si timp rapid de recuperare a pierderilor de caldura, culturile celulare beneficiind astfel de conditii optime. Raspunsul sensorului dublu IR pentru controlul CO2, nu este afectat de fluctuatiile de temperatura si umiditate cauzate de deschiderea usii; sensorul IR asigura si mentine un control de inalta acuratete a concentratiei de CO2 ceea ce permite performante marite si timpi redusi de recuperare a parametrilor de lucru.

Pentru o protectie optima a culturilor celulare, incubatorul multigaz – model MCO 170M incorporeaza un control continuu al contaminarii datorita conceptului interior de tip InCu safe (aliaj otel imbogatit cu cupru) care in combinatie cu tehnologia Safecell UV asigura sterilizarea aeroflorei si contaminantilor din tavita de umidificare. Optional, ciclul de sterilizare cu vapori de peroxid de hidrogen asigura o decontaminare sigura si validabila in mai putin de trei ore.


Siguranta avansata

Securizarea culturilor celulare si altor probe biologice este asigurata de sistemul de blocare electrica a usii prin crearea si utilizarea unei parole.


Certificari

Seria de incubatoare MCO-170M dispune de certificare Clasa II a ce incadreaza acest echipament in seria “Dispozitive medicale (93/42/EEC si 2007/47/EC) - cu aplicatii in domeniul medical pentru culturi de celule, tesuturi, organe si embrioni.


Modelul potrivit aplicatiei dumneavoastra!

Incubatorul multigaz MCO-170M reprezinta varianta ideala pentru aplicatii in care sunt necesare nivele fiziologice de oxigen, cum ar fi: Fertilizare in Vitro (IVF), cercetare celule stem, medicina regenerativa, biologie celulara si neurobiologie.

Home  |  Servicii  |  Noutăţi  |  Termeni si conditii  |  Harta site