Romana | English
   
 Combiscope FTIR 
Info Nitech » Noutati Delta Instruments - Combiscope FTIR » Combiscope FTIR

Seria de aparate CombiScope FTIR 600/300 HighPerformance (Inalta Performanta) si Controled Performance (Performanta Controlata) de la Delta Instruments ofera cea mai rapida viteza de lucru in cadrul analizelor de rutina pentru lapte de vaca, lapte de capra, lapte de oaie si lapte de bivolita. Sistemul FTIR CombiScope 600/300 este compus din doua analizoare, LactoScope FTIR 600/300 si SomaScope LFC 600/300, cu rutina de procesare a laptelui de inalta viteza. LactoScope FTIR 600/300 este utilizat pentru masurarea compozitiei chimice a laptelui si SomaScope LFC 600/300 este utilizat pentru numararea celulelor somatice in lapte proaspat la o viteza de procesare de 600 probe pe ora, respectiv 300 probe pe ora, de unde vine si denumirea aparatului 600 sau 300.

Noul CombiScope produs de DeltaInstruments ofera noi oportunitati de afacere in cadrul laboratorului dumneavoastra. Ultima tehnologie care foloseste transformata Fourier si citometria cu LED-flow ofera un nivel superior de acuratete, viteza si usurinta in utilizare, cu un cost scazut al intretinerii aparatului.

Seria HP a fost dezvoltata pentru laboratoare de rutina in care sunt operatori care lucreza direct cu aparatul. Design-ul CombiScope-ului asigura un mediu usor de utilizat si de lucrat. Ergonomia CombiScope-ului combinat cu aplicatia software prietenosa si usor de utilizat si ecranul tactil il face sa fie facil in utilizare. Sistemele ICS (Sistemul inteligent de control) si IDT (Sistemul inteligent de diagnoza) sunt setate pentru a ajuta operatorul in a lucra eficient cu echipamentul.

Seria CP a fost dezvoltata pentru a fi utilizata in laboratoarele automatizate, unde este necesar un control ridicat al procesului analitic. In acest caz nu este necesara interventia directa a unui operator pentru a lucra cu echipamentul. Seria CP are consola de lucru pe un calculator separat. Parametri critici de calitate ai procesului analitic sunt afisate pe consola. In timpul procesului de analiza, ICS si IDT pot lucra impreuna astfel incat orice obstacol aparut poate fi depasit in mod automat.

Aceste proceduri preprogramate pot fi activate fara interventia unui operator. Seria CP are in dotare o camera CCD in citometru cu LED pentru a monitoriza procesul de analiza in mod direct. Lactoscopul din cadrul serei CP masoara si parametrii de volum pompat si densitatea probei pentru a verifica calitatea probei.

Pachet livrare standart:

  • Combiscope HP sau CP
  • Calculator cu Software-ul Combiscope-ului
  • Accesorii si un kit de punere in functiune
  • Standarde de calibrare

Sistemul Conveier (banda rulanta)
Sistemul Conveier al CombiScope-ului din seriile HP si CP include senzori diversi pentru controlul optim al procesului de analiza a probei. Temperatura probei este masurata printr-un senzor cu infrarosu. Volumul probei este masurat printr-un senzor acustic de nivel. Datorita acestor senzori fara contact direct cu proba, parametri de calitate ai probei nu sunt influentati sau modificati. Datele furnizate de acesti senzori sunt stocate impreuna cu parametrii probei intr-o baza de date pe calculatorul central de lucru. Datorita posibilitatii schimbarii de sens a sistemul conveier, se poate reveni la o proba in cazul in care este necesar. Conveierul poate fi echipat cu un cititor de coduri de bare si este de asemenea pregatit pentru identificarea probei cu Frecvente Radio (RFID) pentru indentificare cat mai usoara a probelor. Sistemul Conveier este pregatit pentru a fi utilizat in cadrul unui laborator complet automatizat.

Specificatii CombiScope FTIR 600/300 HP/CP
Date specifice probelor de lucru

Capacitatea de analiza 600, 300 probe pe ora
Principiu functionare IR Mecanism de scanare rotativa, Transformata Fourier in Infra rosu
Principiu masurare Celule Somatice Citometru cu LED in flux
Cantitate proba 6 ml
Temperatura probei 37-42 grade Celsius

 

Nivel Repetabilitate Precizie
100K Celule/ml Cv < 6% <10%
100K– 500K Celule/ml Cv < 4% <10%
500K– 2000K Celule/ml Cv < 3% <10%

 

Componenta Domeniu masura Domeniu de precizie Repetabilitate Precizie pentru probe comune Precizie pentru probe singulare
Grasime 0 – 15% 2 – 15% Cv < 0.5% Cv < 1.0% Cv < 1,5%
Proteina 0 – 10% 2 – 10% Cv < 0.5% Cv < 1.0% Cv < 1,5%
Lactoza 0 – 10% 2 – 10% Cv < 0.5% Cv < 1.0% Cv < 1,5%
Solide 0 – 20% 2 – 20% Cv < 0.5% Cv < 1.0% Cv < 1,5%
NPN-CU 10 – 100 mg/ml 10 – 100 mg/ml Sd < 1.5 mg/dL Sd < 3 mg/dL Sd < 4 mg/dL

Home  |  Servicii  |  Noutăţi  |  Termeni si conditii  |  Harta site