Romana | English
   
 Obiective pe termen scurt ale Filialei Iasi 
Info Nitech » Noiembrie 2011 » Obiective pe termen scurt ale Filialei Iasi
Salt la pagina:
Pagina 3 / 3

La aniversarea NITECH 10 ani la lasi care a avut loc pe 11 mai la Hotel Astoria au participat peste 100 de parteneri, colaboratori si prieteni, care au fost alaturi de companie de-a lungul drumului, fie de la inceput, fie au fost convinsi pe parcurs de profesionalismul si calitatea serviciilor.

Cu aceasta ocazie, Nicolae Stancu, Director General NITECH Romania declara: "Filiala din lasi reprezinta motorul de dezvoltare al firmei in Moldova si am decis sa fim alaturi de parteneri si prieteni in aceste momente de sarbatoare. Iasiul reprezinta un important centru de afaceri, pe care nici un investitor serios nu il poate ocoli. Intentionam sa marim acest grup de parteneri in urmatorii ani, prin oferirea de servicii, echipamente si tehnologii de ultima ora, la standarde europene".

Si cum la momentele aniversare, se stabilesc si teluri noi, filiala Iasi si-a propus cateva obiective pe care, parte le-a indeplinit cu succes iar, parte lucreaza pentru indeplinirea lor:

  • Un nou sediu in Iasi cu laborator propriu de service

Unul din obiectivele majore ale filialei iesene a fost mutarea intrun sediu nou. In cursul acestei veri am amenajat sediul nou la Iasi asftel incat sa corespunda tendintelor noastre de dezvoltare: mai mult spatiu destinat desfasurarii activitatii filialei si un laborator pentru colegii nostri de la departamentul de service si instalari. A fost munca de echipa, am muncit cu totii, dar rezultatul este unul pe masura. Acum ne puteti contacta la o noua adresa in Iasi: Aleea Strugurilor, nr.128.

  • Infiintarea centrului de referinta Hitachi Iasi

De cand suntem reprezentantii producatorului Hitachi, telul nostru a fost sa infintam Centre de referinta pentru microscopie electronica in toata tara. Astfel, la Iasi, prin achizitionarea de catre Institutul de Chimie Macromoleculara Petru Poni lasi a unui microscop electronic cu transmisie Hitachi, s-a facut primul pas in acest sens.

  • Cresterea echipei de service pentru eficientizarea activitatii

Activitatea noastra s-a extins, iar gama de echipamente comercializate s-a diversificat si s-a simtit nevoia cresterii echipei la departamentul de service si instalari pentru a fi cat mai eficienti fata de nevoile clientilor nostri. In acest sens am amenajat un laborator de service unde colegii nostri isi pot desfasura activitatea.

  • Implicarea mai profunda in depunerea si derularea proiectelor pe Fonduri Europene

In ceea ce priveste implicarea in depunerea si derularea proiectelor pe fonduri europene, departamentul nostru de vanzare se ocupa indreapoape de identificarea de noi clienti, precum si de intretinerea si dezvoltarea relatiilor cu actualii clienti.

Home  |  Servicii  |  Noutăţi  |  Termeni si conditii  |  Harta site