Romana | English
   
 10 ani. La multi ani firmei Nitech! 
Info Nitech » Noiembrie 2011 » 10 ani. La multi ani firmei Nitech!
Salt la pagina:
Pagina 2 / 3

Cu ocazia aniversarii a 10 ani pe piata de aparatura de laborator din Romania, va adresam cu amabilitate urmatoarele intrebari:


Interviu cu D-nul Simionescu Bogdan - Institutul de chimie  Macromoleculara "Petru Poni" al Academiei Romane, Iasi

1. Cum vedeti dumneavoastra evolutia firmei Nitech?

Inca de la inceputul colaborarii dintre Institut si firma NITECH, aceasta a furnizat echipamente de inalta calitate la un pret rezonabil si a respectat, fara nici o exceptie, termenele contractuale. Faptul ca a devenit reprezentanta unor firme cu traditie in productia de aparatura si echipamente de laborator dovedeste ca deciziile luate la nivel de management au urmarit imbunatatirea continua a calitatii serviciilor si produselor livrate pe piata romaneasca, in vederea satisfacerii cerintelor clientilor.

2. Cum s-a imbunatatit relatia dumneavoastra cu firma Nitech dupa deschiderea in 2007 a filialei Iasi?

Dupa deschiderea filialei dumneavoastra la Iasi, compartimentul intern de atribuire a contractelor de achizitii din cadrul Institutului a inregistrat o crestere a eficientei, a vitezei de raspuns la solicitarile noastre, o rezolvare mai rapida a problemelor de ordin tehnic si o livrarea mai rapida a echipamentelor sl consumabilelor achizitionate de la dumneavoastra. Amabilitatea, profesionalismul si solicitudinea personalului angajat la filiala dumneavoastra din Iasi reprezinta cateva "puncte tari" care sunt premisele unei colaborari bazate pe eficienta si corectitudine si in viitor.


Interviu cu D-na dr. ing. Rodica Roman, Antibiotice lasi - Serviciul tehnic-productie

1. Cum vedeti evolutia firmei Nitech?

10 ani pentru un om inseamna enorm, mai ales daca este tanar si in plin proces de invatare, dornic sa fie un partener de incredere. 10 ani pentru Nitech, inseamna de tot atatea ori cati tineri are in componenta echipei sale. Evolutia firmei este spectaculoasa si demonstreaza ca o idee buna pusa in aplicare de o echipa bine pregatita, poate duce o firma pe culmile succesului. Acest lucru este cu atat mai important cu cat totul este cu capital romanesc.

2. Care considerati ca este rolul firmelor care ofera servicii si aparatura de laborator?

Rolul acestor firme este desigur foarte important. Antibioticele este o companie cu vasta experienta, care produce medicamente generice conforme cu cele mai noi tendinte terapeutice, pentru piata nationala si internationala. Obtinerea autorizatiilor de punere pe Piata a Medicamentelor presupune un efort sustinut al echipelor de cercetare, controlul calitatii, evaluarea medicamentului, regulatory affairs. De aceea laboratoarele noastre au nevoie de aparatura de ultima generatie, ce permite efectuarea de analize complexe si de mare acuratete, care sa garanteze realizarea si verificarea parametrilor de calitate impusi de Agentia Nationala a Medicamentului si Dispozitivelor Medicale si Food and Drug Administration.

Home  |  Servicii  |  Noutăţi  |  Termeni si conditii  |  Harta site