Romana | English
   
 Din suflet, pentru voi 
Info Nitech » Noiembrie 2011 » Din suflet, pentru voi
Salt la pagina:
Pagina 1 / 3

Iata-ne din nou impreuna in acest sfarsit de toamna si aproape de finalul unui an plin, un 2011 aniversar pentru Nitech si, speram, un an care va lasa loc altuia si mai bun pentru noi toti.

Dedicam acest numar Info Nitech clientilor si partenerilor nostri din Moldova, cu multumiri si recunostinta pentru increderea si colaborarea lor. Facem acest demers cu bucurie si cu mandria de a fi intalnit in Moldova oameni extraordinari si locuri de o frumusete coplesitoare. Este Moldova cea plina de credinta a lui Stefan cel Mare si Sfant, Moldova de poveste a lui Creanga si cea a versului de geniu al lui Eminescu. Dar este si Moldova prezentului concret, cu oameni care incearca sa-si construiasca viitorul, pas cu pas, zi de zi.

Asadar, ceea ce va propunem noi este un proiect personalizat Info Nitech, adresat direct clientilor nostri din aceasta zona a tarii, o intalnire cu personalitati stiintifice ale Moldovei, o radiografie a unei regiuni pline de potential si in continua dezvoltare.

Proiectul va fi urmat de editii dedicate clientilor nostri din Ardeal si Banat, intr-o incercare, speram reusita, de apropiere si de comunicare cat mai directa cu partenerii nostri din aceste zone. Este o continuare a marcarii celor 10 ani de existenta a firmei Nitech pe piata aparaturii de laborator, este dorinta noastra de a ne respecta traditia si implicit, de a va respecta pe dumneavoastra, cititori, parteneri, prieteni ai nostri.

Iasi, multumim! Timisoara si Cluj, pe curand!

Echipa Nitech

Home  |  Servicii  |  Noutăţi  |  Termeni si conditii  |  Harta site