Romana | English
   
 Reuniunea anuala a distribuitorilor SANYO din Sud – Estul Europei 
Info Nitech » Noiembrie 2009 » Reuniunea anuala a distribuitorilor SANYO din Sud – Estul Europei
Salt la pagina:
Pagina 3 / 3

A III-a editie a intalnirii dealerilor SANYO : perioada 20-21 Octombrie 2009

Ca in fiecare an, distribuitorii SANYO  au dat curs invitatiei organizatorilor, evenimentul reunind reprezentanti  din partea unor companii din tari precum : Serbia, Bulgaria, Grecia si desigur  din Romania.

La deschiderea reuniunii, delegatii au fost invitati la traditionalul cocktail de bun venit organizat la restaurantul hotelului Diplomat. Intalnirea a fost mult mai mult decat un cocktail la care lumea se cunoaste si socializeaza, urmand o seara perfecta cu o cina buna, pe muzica potrivita, unde invitatii au avut ocazia sa  savureze un vin bun.

A doua zi, specialistii olandezi au prezentat noutatile SANYO 2009, tematica stiintifica a acestui eveniment a avut o dimensiune teoretica, dar mai ales una practica. In acest fel a urmat o sesiune de prezentari a noilor produse pe care compania le distribuie, si anume :

- prezentarea teoretica, urmata de o sesiune practica a noului incubator cu CO2  modelul MCO-19AIC, special conceput pentru aplicatii de culturi celulare cu utilizare in domenii diverse.

- prezentarea teoretica a noului frigider biomedical de capacitate mare – MDF-U730M, frigider care se remarca prin performanta si functionalitatea excelenta pentru o gama larga de aplicatii de depozitare si cercetare

- sesiunea s-a incheiat cu prezentarea sistemelor de conservare pe baza de vapori de azot lichid, ISOTHERMAL CBS, sisteme revolutionare care permit depozitarea probelor si esantioanelor congelate la temperatura azotului lichid, fara contaminarea acestora cu azot.

Dupa incheierea sesiunii de prezentari a produselor SANYO, delegatii  au avut ocazia de a vizita capitala, iar spre deliciul participantilor, seara a adus cu ea noi surprize. Cel mai bun mod de a aprecia pe deplin Bucurestiul este de a petrece o seara intr-un local unde se pastreaza nemuritor spiritul Bucurestiului de alta data.  Astfel ziua s-a incheiat intr-un cadru familiar, la un local  din centrul Bucurestiului, unde invitatii s-au  infruptat din cele mai gustoase bucate si au savurat o bere facuta dupa o reteta unica.

Ultima zi a acestui eveniment a continuat cu prezentarea noutatilor SANYO.  In aceasta zi, specialistii de la SANYO au prezentat delegatiilor noul incubator cu CO2  modelul MCO-80IC, incubator care a  avut un succes pe piata din SUA la inceputul acestui an. Noul incubator se distinge prin designul excelent, usurinta in utilizare, dar si prin controlul performant al temperaturii.

Un alt produs pe care compania SANYO il pregateste, si care va fi lansat curand, a fost prezentat de specialistii olandezi participantilor prezenti la intalnire. Este vorba despre noul incubator multigaz MCO-K5M cu microscop optic integrat pentru observarea in timp real a culturilor de celule vii  in conditii optime.

La sfarsitul sesiunii de prezentari a noilor produse de la SANYO, nu au lipsit discutiile pe marginea produselor prezentate, discutii libere si discutii legate de marketing pentru anul viitor.

Cu toate ca sesiunea de prezentari s-a incheiat, ziua a continuat cu un formidabil meci de fotbal. Astfel, baietii s-au organizat, au inchiriat pentru trei ore un teren de fotbal, au organizat echipele, o echipa fiind formata din delegatii tarilor prezente la eveniment iar cealalta echipa formata din colegii nostrii de la NITECH si ne-au oferit un splendid spectacol de fotbal.

S-a jucat detasat, fara incrincenari, enervari sau injuraturi, de dragul jocului pur si simplu si fara atentie la scor.

Dar surprizele s-au tinut lant, astfel am petrecut o frumoasa seara romaneasca cu palinca si alte surprize.  Intr-o atmosfera placuta si primitoare, o atmosfera tipic romaneasca, la un restaurant amenajat in stil romanesc, cu ceramica si stergare traditionale, cu ospatarite in costume nationale, ne-am delectat cu mancaruri traditionale si muzica specifica. Oaspetii nostrii au descoperit mancarea pur romaneasca, declarandu-se extrem de incantati de sarmalutele traditionale, carnaciorii afumati, slaninuta si castraveciorii murati, au fost incantati de toata mancarea romaneasca servita. Intalnirea a  „degenerat“ intr-o petrecere rasunatoare cu lautari, dans si voie buna ce s-a prelungit pana in miez de noapte.

Astfel a luat sfarsit cea de-a III-a editie a intalnirii distribuitorilor SANYO din Sud – Estul Europei, urmand ca anul viitor toti participantii prezenti in Romania sa se reintalneasca, probabil in Grecia, dupa cum ne-au anuntat reprezentantii olandezi de la SANYO.

Home  |  Servicii  |  Noutăţi  |  Termeni si conditii  |  Harta site