Romana | English
   
 NITECH - 10 ANI 
Info Nitech » Mai 2011 » NITECH - 10 ANI

Nitech – 10 ani impreuna. E greu sa gasim cuvinte potrivite, e greu de descris, de povestit, de cuprins in vorbe povestea celor 10 ani de Nitech. Poate pentru ca suntem subiectivi, poate pentru ca sunt atatea de spus, poate pentru ca e vorba de o bucata de viata si nu de un film. Sa vorbim despre emotia si entuziasmul usor inconstient al inceputului, despre primii clientii, primele contracte, despre Caravana Nitech, despre drumurile lungi si parca nesfarsite prin toata tara, despre expozitii, seminarii, intalniri, ore tarzii la birou, despre petrecerile de Craciun si micile mari victorii de zi cu zi si, mai ales, despre oamenii care au facut toate astea posibile. Da, poate ca e greu, dar e frumos si stim ca e si adevarat!

Iarba verde de acasa. La propriu si la figurat. Nu suntem corporatisti, nu lucram intr-o multinationala, intr-un bloc de sticla, ci intr-o casa cu gradina, departe de nebunia orasului. Nitech este o afacere 100% romaneasca in care nu s-a investit doar capital financiar, ci si mult suflet. Pentru noi Nitech este o familie, o a doua casa, una in care petrecem deseori mai mult timp decat in propriul camin. Dincolo de oferte, licitatii, aparate, cursuri de pregatire, intalniri, target-uri si bugete, sunt cateva “lucruri” care ne-au insotit an de an aici, la Nitech: parfumul trandafirilor de pe alei, gustul cireselor la fiecare inceput de vara, latratul prietenos al lui Bobo, ciobanescul nostru mioritic si iarba proaspat tunsa din curte. Fara toate astea n-am fi ceea ce suntem, ci doar un SRL de succes. Din fericire povestea noastra e mai mult decat atat.

Traditie. De-a lungul timpului Nitech a ales sa-si concentreze proiectele profesionale si actiunile sociale in jurul ideii de traditie, pledand pentru valoare si continuitate. Traditia inseamna munca si acumulare, respect pentru trecut, preocupare pentru prezent, dar si proiectarea viitorului. Pentru noi traditia inseamna buna randuiala si echilibru, consecventa si valoare, iata de ce, an de an, v-am oferit echipamente si servicii de calitate, dar si proiecte speciale care au devenit deja parte a acestei traditii: Cataloagele si Calendarele Nitech. Suntem constienti ca valoarea se acumuleaza in timp, cu grija, pricepere si pasiune. Suntem increzatori in puterea noastra de a invata din trecut, de a crede in nou si de a merge optimist mai departe. Suntem mandri si onorati sa va avem alaturi in proiectele noastre.

Excelenta. In 2005 Nitech a primit Diploma de Excelenta pentru performantele sale conforme standardelor Uniunii Europene. Acest lucru s-a intamplat inaintea admiterii Romaniei in UE si a fost pentru noi o extraordinara recunoastere a primilor ani de munca si o confirmare a faptului ca eram pe drumul potrivit. Am incercat sa mentinem aceste standarde cu certitudinea ca nu putem fi perfecti, dar putem incerca sa fim cei mai buni. Am incercat promovarea unui business de calitate inaintea cantitatii, prin pastrarea unor standarde inalte si printr-o continua reinventare. Da, sunt 10 ani in care ne-am format si ne-am definit ca o echipa de profesionisti, unita de o experienta comuna si de bucuria de a trai momente cu adevarat speciale.

Crestere. Au fost 10 ani in care am crescut, firesc, fara a arde etape, acumuland experiente, invatand din victorii dar si din esecuri. De la o mana de oameni, intr-un apartament de bloc, am ajuns la peste o suta, unii in noul sediul din Bucuresti, altii in cele trei filiale din tara. An de an ne-am dezvoltat si ne-am extins pe piata aparaturii de laborator, oferind produse si servicii de calitate. Atunci cand am simtit ca e momentul, am pornit Caravana Nitech, o adevarata nebunie de expozitii, seminarii si demonstratii, toate in doua luni si 40 de orase din intreaga tara. Cand am fost pregatiti, am scos Catalogul Nitech, un proiect de care suntem mandri si care a devenit deja parte a traditiei noastre, la fel ca si calendarele Nitech pe care vi le oferim cu drag la fiecare sfarsit de an. Iar cand am vrut sa va vorbim, direct, firesc, intr-un necesar exercitiu de comunicare, am lansat Info Nitech. Toate astea s-au intamplat pentru ca asa am simtit si pentru ca le meritam impreuna.

Haideti sa privim un pic in viitor si sa ni-l dorim cel putin la fel de bun. Nu stim exact ce va fi, putem banui, astepta, spera, creiona in mintea si in sufletul nostru. Nu ne simtim, batrani, nici nu suntem, poate ceva mai intelepti, inevitabil, poate mai ponderati si, recunoastem, un pic sentimentali. Va multumim pentru ca am parcurs impreuna acest drum si va dorim alaturi de noi si de acum incolo. Sunteti de fapt parte a acestei povesti, partenerii nostri, prieteni la nevoie si critici atunci cand o meritam. Cat despre noi … ei bine, am ajuns pana aici, suntem mandri de tot ce a fost, dar mai ales nerabdatori sa mergem mai departe. Deci … pe curand!

Echipa Nitech

Home  |  Servicii  |  Noutăţi  |  Termeni si conditii  |  Harta site