Romana | English
   
 Cand e bine? 
Info Nitech » Februarie 2010 » Cand e bine?
Salt la pagina:
Pagina 1 / 3

Mormane de zapada! Jumatate de tara se zbate in nameti. Nu-mi aduc aminte in ultimii douazeci de ani de asa grosime a stratului de omat. Tin minte numai anii ’70 - 80’ cand, intr-adevar, pentru a iesi din casa, chiar si in Bucuresti, se sapa un tunel. Ca si acum, atunci, singurii bucurosi erau copiii: se inchide scoala !!!

Spiritul national a devenit datul zapezii. Ne amintim cu nostalgie zicala ’’oamenilor muncii’’: ’’baieti puneti mana pe lopeti’’. Dar, sincer, este  sanatos si nu moare nimeni de putina munca fizica, ba, dimpotriva. Pentru mine alta este problema: vaicareala continua.
Daca ninge nu e bine, ramanem inzapeziti pe ici pe colo. Daca ploua e grav, inundatii. Ce sa mai zicem daca e soare ? Prapad ! Seceta !
Deci pentru noi e mai bine ’’oricand’’ pentru ca avem motive sa ne plangem. Va rog a ma crede pe cuvant: nu numai la noi ninge, ploua sau e soare si totusi viata merge inainte fara a se plange cineva.  Este vorba de o solidaritate, pana la urma normala, in a rezolva, adica a finaliza rand pe rand situatiile dificile regionale sau nationale.

Ar fi mult mai bine daca ne-am indrepta toate ‘’energiile’’ spre adevaratele probleme. Care? Va las pe d-voastra sa le inventariati si apoi impreuna sa le rezolvam.

Home  |  Servicii  |  Noutăţi  |  Termeni si conditii  |  Harta site