Romana | English
   
 Calendarul NITECH 2010 TEZAUR 
Info Nitech » Decembrie 2009 » Calendarul NITECH 2010 TEZAUR
Salt la pagina:
Pagina 1 / 2

A mai trecut un an….

Am mai bifat un an cu ale sale bune sau rele momente, un an electoral….am incercat sa visam atat cat am putut….am fost preocupati de ce ne rezerva viitorul….

Un an acoperit de nelinisti, un an greu, privit cu ingrijorare dar si cu multe asteptari, intr-un context in care criza economica lovea din plin…asa vedeam la inceputul lui 2009 ''situatia''. Nu v-am dat solutii si nici sfaturi, v-am inspirat  puterea de a trece cu bine peste toate acestea, intr-o atmosfera in care timpul era parca suspendat, ireal, v-am invitat sa visati, sa va ganditi la frumusetea lucrurilor simple…asa vedeam  Calendarul 2009 ''Silk Dream''.

Acum cand timpul sta sa-si imparta trupul intre vechi si nou, cand la portile sufletului bat Sfintele Sarbatori, incercam sa va bucuram de neasemuita frumusete a tezaurului nostru in care se rasfrange cu cea mai mare intensitate frumusetea, istoria si mai ales sufletul neamului si scoatem din lada de zestre…Calendarul Nitech 2010 ''TEZAUR''.

Calendarul Nitech 2010 incearca sa va sadeasca in suflet imensitatea tezaurului, in care se reflecta ca intr-o oglinda sentimentele, convingerile, moralitatea si vrednicia, viziunea despre viata…sadite in decursul anilor.
Inbujorati de sentimentele cele mai profunde si arhaice, cu credinta inconjurata de sperante, credem in oameni, in puterea mainii ce o strange pe alta in momente de durere, credem ca spiritul nostru poate evolua prin fapte…si in prag de sarbatoare, ca o funda peste toate va dorim un an mai bun, zurgalai de flori de gheata sa va bucure in viata, mult noroc si sanatate.

Un An Nou Fericit si La multi ani 2010!

Home  |  Servicii  |  Noutăţi  |  Termeni si conditii  |  Harta site