Romana | English
   
 Noul incubator cu CO2 MCO-80IC SANYO 
Info Nitech » Decembrie 2008 » Noul incubator cu CO2 MCO-80IC SANYO
Salt la pagina:
Pagina 2 / 2

Compania Sanyo anunta lansarea pe piata europeana a noului incubator cu CO2 MCO-80IC.

Incubatorul este special conceput pentru aplicatii de culturi celulare la scala larga in domenii ca: industria farmaceutica, biotehnologie, cercetare si investigatii clinice. Aparatul este ideal pentru incubarea unui numar mare de probe si pentru lucrul cu echipamente de culturi celulare cu volum mare.

Modelul MCO-80IC a fost introdus cu succes pe piata din SUA la inceputul acestui an. Echipamentul a fost vandut atat ca incubator cu CO2 cat si ca incubator cu incalzire pentru laboratoarele de microbiologie din spitale dar si pentru laboratoare ale agentiilor guvernamentale. Clientii au ales acest model datorita designului excelent, usurintei in utilizare, dar si pentru controlul performant al temperaturii. Aparatul poate fi folosit si ca incubator cu CO2, in cazul in care utilizatorul doreste acest lucru.


Caracteristici generale

Modelul MCO-80IC include tehnologii exclusiv marca Sanyo, cum ar fi: interior inCu saFeTM, optiune de decontaminare UV, senzor IR CO2 cu control P.I.D., consum foarte redus de CO2.

  • Sistem cu flux laminar orizontal

Acest sistem ofera o uniformitate optima a temperaturii in interiorul camerei si contribuie la recuperarea rapida a temperatura setate, de fiecare data dupa deschiderea usii.

  • Sterilizarea UV optionala si selectarea umiditatii

Sistemul de sterilizare patentat de Sanyo Safe Cell UV are ca scop sterilizarea rezervorului de apa pentru umidificare si inlatura orice risc de contaminare.

Elementele de incalzire ale rezervorului sunt localizate pe peretii exteriori si nu exista astfel nici un pericol de coroziune. Optional este disponibil un al doilea rezervor cu auto-umplere (model MCO-80AS) pentru a asigura astfel alimentarea continua cu apa catre rezervorul de umiditate. Acest sistem are un rezervor foarte mare (18 litri), senzor electronic pentru nivelul apei si valva solenoida pentru auto-umplere.

Home  |  Servicii  |  Noutăţi  |  Termeni si conditii  |  Harta site