Romana | English
   
 De la Mos Nicolae la Mos Craciun 
Info Nitech » Decembrie 2005 » De la Mos Nicolae la Mos Craciun

Decembrie. Este frig, ninge linistit si anul a trecut cu repeziciune. Oare am fost cuminte sa vina Mosul?

Incerc sa fac o trecere in revista a tot ceea ce a fost, cu bune si mai putin bune. Intr-adevar a fost un an cu foarte multa munca, agitatie, alergatura, cu foarte putin timp liber, dar si cu extrem de multe realizari; intalniri cu mii de clienti, deschideri de drumuri, oportunitati, oameni noi care alaturi de prietenii vechi au vrut sa se alature familiei Nitech. Ce sa mai! Se invarte roata! Sigur era loc de mai bine, dar pentru ce sunt anii ce vor urma?

Ninge ca-n povesti. Se aud copiii la sanius. Suntem in jurul bradului sa-l gatim de sarbatoare. Colindatorii ne ajuta sa intram intr-o alta lume, sa fim iar copii. Glume, bancuri, clopotei, globuri, luminite, ghirlande si atat de asteptatul miros de brad. Flacara vie a luminii ne copleseste. Aproape am terminat … Bobo latra in curte, probabil un vecin grabit spre casa. Iesim sa potolim cainele. Deschidem usa si dam nas in nas cu … Mosul.

A venit Mos Craciun!!! Vestea se raspandeste ca vantul. Fiecare vine sa-si primeasca cadoul. Suntem fericiti, am fost cuminti!

Va doresc si dumneavoastra sa va bucurati de sarbatorile sfinte, sa fiti sanatosi si sa ne vedem impliniti la anul.

La multi ani!

Home  |  Servicii  |  Noutăţi  |  Termeni si conditii  |  Harta site