Romana | English
   
 Panasonic ... calitate pentru viata 
Info Nitech » Aprilie 2013 » Panasonic ... calitate pentru viata
Salt la pagina:
Pagina 1 / 2

Despre Panasonic

Compania a fost infiintata in 1918, dar brandul Panasonic a fost creat si folosit pentru prima oara in 1955 pentru boxele audio produse de firma japoneza. Este o combinatie intre cuvintele “Pan” si “Sonic” si incearca sa sugereze, sa explice actiunea de raspandire a sunetului creat de companie catre lumea intreaga. Din 2008 este folosit ca brand de companie, pentru toate produsele si serviciile acesteia.

Promisiune

Prin intermediul gandirii inovatoare a specialistilor sai, Panasonic s-a angajat sa imbunatateasca viata oamenilor de pe intreaga planeta. Specialistii Panasonic cred ca cele mai bune idei vin din observarea atenta a vietii de zi cu zi, din ascultarea cu atentie a nevoilor clientilor, dar si din dorinta si angajamentul companiei de a face viata oamenilor mai usoara, mai confortabila si, de ce nu, mai distractiva. Fiecare produs sau serviciu Panasonic este creat din aceste idei care aduc zambete, care ne insenineaza ziua, care deschid orizontul copiilor nostri, idei care fac inconjurul planetei si aduc impreuna oameni de toate varstele. Companie globala, Panasonic a fost in contact cu oameni diferiti din intreaga lume vreme de aproape un secol. Aceasta experienta a ajutat compania sa se identifice cu valorile, dorintele si stilul de viata la care aspira clientii sai. Este promisiunea pe care Panasonic o onoreaza zi de zi, prin produse de exceptie si servicii de calitate.

De la SANYO la Panasonic

In decembrie 2009 compania japoneza Panasonic a achizitionat 50,19% din Sanyo Electric, tranzactie care a facut din gigantul Panasonic unul din cei mai mari producatori de electronice din lume.

In ceea ce priveste divizia de echipamente biomedicale, incepand cu 1 aprilie 2012, compania SANYO Biomedical din Europa (SEEE) a devenit Panasonic Biomedical (PHCBEU). In prezent, Panasonic Biomedical Sales Europe asigura, prin distribuitorii sai, operatiunile de vanzare, marketing, logistica si suport tehnic pe tot teritoriul Europei pentru echipamentele de laborator produse de Panasonic Healthcare Company (HCC).

Linia completa a produselor Panasonic Biomedical include echipamente de top cu cea mai avansata tehnologie in domeniu. Congelatoarele de joasa temperatura, frigiderele, incubatoarele si camerele climatice Panasonic beneficiaza de cel mai performant compresor de pe piata si de componente electronice de inalta clasa.

Trecerea de la ”Sanyo” la ”Panasonic” s-a facut sub sloganul „Our name just got bigger!”. Astfel, Panasonic nu a renuntat la viziunea si tehnologia inovatoare Sanyo, la care si-a adaugat propriile resurse si idei, proiectand si producand cele mai bune echipamente biomedicale din lume.


Firma Nitech, distribuitor Panasonic Biomedical in Romania, asigura in continuare suportul tehnic pentru toate produsele fabricate pana acum sub marca Sanyo Biomedical, dar si operatiunile de vanzare si service pentru echipamentele produse de acum incolo sub sigla Panasonic Biomedical.


NOU!!!

Ultracongelatoare ECO VIP -86°C modele KM-DU Panasonic

La inceputul anului 2013 compania Panasonic a lansat noile ultracongelatoarele ECO VIP -86oC, cele mai eficiente congelatoare de ultrajoasa temperatura de pe piata.

De ce ECO?

 • Refrigerent natural ce minimizeaza consumul de energie
 • Tehnologie inovativa - emisie redusa de CO2
 • Refrigerent natural ce asigura o racire eficienta datorita caldurii latente de evaporare ridicate
 • Compresor de dimensiuni mici cu eficienta crescuta
 • Amprenta de carbon redusa cu impact minim asupra mediului inconjurator

ECONOMISITI

 • Cel mai eficient congelator de ultrajoasa temperature de pe piata la volumul de 700 litri
 • Pana la 55% economie de energie; modelul KM-DU53Y1E (526 litri) setat la -80°C, ambient 23°C, fara incarcare, €0.12/kWh
 • Pana la 5.000 Euro economisiti pe o perioada de 10 ani – doar din consumul energetic
 • Reducerea substantial a costurilor de operare daca se iau in calcul si cele destinate aerului conditionat necesar mentinerii temperaturii ambientale

TEHNOLOGIE INOVATOARE

 • Dotat cu izolatie VIP PLUS ceea ce reduce grosimea peretilor cu cresterea cu aproximativ 30% a capacitatii de stocare comparativ cu un ultracongelator traditional
 • Compresor cu ciclu automat de tip on off ce se regleaza automat in functie de necesitatile de racire ale sistemului

SIGURANTA PROBELOR STOCATE

 • Clasificat ca echipament medical clasa II
 • Distributie uniforma a temperaturii
 • Functie de securizare probe
 • Alarme pe nivele
 • Transfer de caldura redus
Model KM-DU73Y1E KM-DU53Y1E
Dimensiuni externe ( W x D x H) mm 1010 x 870 x 1990 770 x 870 x 1990
Dimensiuni interne( W x D x H) mm 870 x 600 x 1400 630 x 600 x 1400
Volum (litri) 728 526
Greutate neta (kg) 334 291
Capacitate stocare (cutii 2’’) 528 352
Consum de energie (kWh/24ore) 11.5 9.3
Temperatura de lucru -86°C -86°C
Domeniu de temperature -50-86°C -50-86°C
Controller Microprocessor cu memorie non volatile
Display LED
Port pentru eliberare vacuum Da
Sistem de racire De tip cascada
Compresor 750W
Grosime izolatie 70 mm
Alarme Alimentare, valori de temperature in afara domeniului setat, filtru, usa deschisa
Alimentare 230V 50Hz
Nivel zgomot 52dB

Home  |  Servicii  |  Noutăţi  |  Termeni si conditii  |  Harta site