Romana | English
   
 Farinograph-AT - Brabender 
Info Nitech » Aprilie 2010 » Farinograph-AT - Brabender
Salt la pagina:
Pagina 3 / 3

Cu  ajutorul noului farinograf se obţin indicaţii importante pentru panificaţie şi anume:

• capacitatea de hidratare a făinii, un factor de bază la întocmirea reţetei de fabricaţie
• înregistrarea variaţiei structurii aluatului în timp
• ofera indicaţii asupra puterii făinii, rezultat important pentru stabilirea amestecurilor de făină în vederea obţinerii unor produse de bună calitate atat in moara cat si in panificatie

Farinograph-AT de la Brabender se remarca prin operare usoara, fiabilitate, reproductibilitatea rezultatelor si prin noul display AT.

Acest echipament este ideal pentru aplicatii precum:

• determinarea capacitatii de absorbtie a apei
• determinarea proprietatilor reologice ale aluatului
• testarea fainii de secara, spumei de ou, etc
• cu ajutorul acestui aparat sunt posibile aplicatii speciale: testarea ciocolatei, pestelor, branzei, carnii, gumelor, etc
• masurarea proprietatilor aluatului

Principiul de masurare:

Masurarea rezistentei aluatului datorata vascozitatii acestuia. Rezistenta opusa, masurata ca moment de torsiune, este inregistrata si afisata on-line functie de timp sub forma unui grafic color.

Avantaje:

• dozare automata a apei
• interpretarea curbei farinografice prin intermediul softului
• viteza variabila in intervalul 2-200 min-1
• moment de torsiune: 20Nm
• display color cu afisarea temperaturii
• inregistrarea temperaturii apei dozate si a aluatului
• calcularea energiei de amestecare
• tehnologie patentata

Softul suplimentar pentru diferite aplicatii permite:

• programarea diferitelor profile de viteza
• crearea unor profile individuale de teste
• definirea libera propriei metode de evaluare
• proceduri de testare cu redare video
• mod de economisire „auto save”
• curba de referinta poate fi integrata

Home  |  Servicii  |  Noutăţi  |  Termeni si conditii  |  Harta site