Romana | English
   
 Noua ne pasa! 
Info Nitech » Aprilie 2007 » Noua ne pasa!

Acesta este conceptul de marketing al perioadei urmatoare. Asa cum v-am obisnuit in fiecare etapa a evolutiei noastre si a vremurilor pe care le traim, incercam sa ne identificam cu actiunile intreprinse pe taram profesional, social, comunitar, printr-un motto care sa ne reprezinte.

“Noua ne pasa”, alaturi de imaginea copacului, incearca sa arate implicarea fara echivoc in tot ceea ce inseamna viata. Pentru noi mediul inconjurator conteaza si de aceea avem actiuni directe. Implicarea in social a fost, este si va ramane o prioritate. Copiii, batranii, oameni ce au nevoie de un sprijin au gasit in noi niste prieteni care actioneaza, nu sporadic, ci pe baza unor proiecte.

“Noua ne pasa” se traduce si in “dumneavoastra trebuie sa fiti intotdeauna multumiti de noi”. Orice problema ivita trebuie rezolvata. Toti avem limite pe care incercam sa le depasim. Sprijiniti-ne, mobilizati-ne, fiti apropiati de noi pentru ca ne pasa.

Copacul inseamna putere, viata, acoperire, rezistenta in fata vitregiilor. Chiar daca mai cad crengi, uscate or ba, el va fi acolo peste ani privind cu dragoste si caldura la tot ceea ce ne inconjoara.

Home  |  Servicii  |  Noutăţi  |  Termeni si conditii  |  Harta site